„Wiedzę możemy zdobywać od innych,

ale mądrości musimy nauczyć się sami”

krasnal

Listopad 2017
Pn Wt Śr Cz Pt So N
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

bip logo pomn1 grad

Odwiedza nas 8 gości oraz 0 użytkowników.

*** PRZYPOMINAMY O NOWYM NR TELEFONU: 71 798 68 37, fax 798 43 37 *** 14.04. - wtorek: 17.00 zebrania dla rodziców I-III, 17.00-19.00 konsultacje dla rodziców IV-VI ***

 

Jadłospis

 

Poniedziałek 04.05.2015 r.

pierwsze danie:  pea soup - zupa grochowa z ziemniakami

drugie danie : jajko w sosie chrzanowym, surówka wiosenna z rzodkiewki, ogórka, sałaty, szczypiorku i pomidora, kompot

 

 Wtorek 05.05.2015 r.

pierwsze danie zupa- barszcz biały z kiełbaska białą

 drugie danie:   kotlet mielony drobiowy z ziemniakami, surówka z białej rzodkwi, kukurydzy z majonezem, herbata

                                                                                                                                                                           

 Środa 06.05.2015 r.

pierwsze danie : Grandmas soup -zupa babuni zacierkowa z jarzynami

drugie danie:   łazanki z kapustą i mięsem, kompot

                            

  Czwartek 07.05.2015 r.                                                  

   pierwsze danie : zupa – Szrekowa : szpinakowa z jajkiem i ryżem

  drugie danie: karczek w sosie pieczeniowym, ziemniaki, buraczki z jabłkiem, kisiel

 

  Piątek 08.05.2015 r.                        

pierwsze danie :  zupa- krupnik z kaszą jęczmienną

drugie danie: ryba panierowana z ziemniakami, surówka z kapusty kwaszonej z marchewką i cebulką, herbata

 

 Do przygotowania posiłków stosujemy produkty  :

  •   jaja i ich produkty, ·  ryby i ich produkty, ··  soja i jej produkty,
  •   mleko i jego produkty,·
  •   seler i jego produkty,·  gorczyca i jej produkty,·  nasiona sezamu i jego produkty,
  •   zboża zawierające gluten (pszenica, żyto, jęczmień, owies, orkisz i otrzymane z nich produkty.

 

          Odpłatność  za obiady miesiąc MAJ  2015 r.

 Odpłatność za obiady miesiąc maj 2015 roku 20 dni x 4 zł = 80zł

Płatności w dniach od 01.10.2014 do 10.05.2014 w godzinach :

                                                  

 

poniedziałek, wtorek, czwartek od 8⁰⁰ do 9⁰⁰

                         środa od 15 do 16⁰⁰                           

piątek od 9⁰⁰ do  10⁰⁰

 

Prosimy o terminowe wpłaty 


Wpłaty przelewem na numer konta: 62 1020 5226 0000 6802 0416 2392
należy podać :imię i nazwisko dziecka, klasę oraz za jaki okres dokonywana jest wpłata.

 Istnieje możliwość odpisu

Dopuszcza się możliwość dokonywania odpisów od opłat w przypadku nieobecności ucznia. Warunkiem niezbędnym do dokonania odpisu jest zgłoszenie faktu nieobecności intendentce szkolnej najpóźniej do godz. 9.00 dnia, w którym dziecko będzie nieobecne. W przypadku dokonania opłaty przelewem kwotę odpisu należy uzgodnić z intendentką.

Załączniki
Download this file (Regulamin stolowki.pdf)Regulamin stołówki138 kB

caly wroclaw_czyta_dzieciom    turystykakid szkola promujaca_zdrowie       smieci        dswu     sowa  nakretki